Arctic

Arctic

98 minuten Drama 14-03-2019
Metacritic: 71,1
MovieMeter: 3,02
Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. In de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken…

Geregisseerd door

Joe Penna

Schrijvers

Joe Penna

Ryan Morrison

Cast

Mads Mikkelsen
Maria Thelma Smáradóttir
Tintrinai Thikhasuk

Bioscoopagenda van Arctic

Arctic

Wil jij weten waar Arctic op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arctic draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arctic informatie

Benieuwd waar Arctic over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arctic. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arctic al heeft ontvangen.

Arctic trailer

Benieuwd of Arctic iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arctic jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arctic kunt kijken!