Arctic

Arctic

97 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,02
Een man strandt op de Noordpool en wacht totdat hij eindelijk gered wordt. Wanneer het ernaar uitziet dat hulp onderweg is gebeurt er een ernstig ongeluk en zijn kans op redding is verkeken. Nu moet hij een belangrijke beslissing maken: in het kamp blijven waar het relatief veilig is, of eropuit trekken en het onbekende tegemoet gaan, hopende redding te vinden.

Geregisseerd door

Joe Penna

Schrijvers

Joe Penna

Ryan Morrison

Cast

Mads Mikkelsen
Maria Thelma Smáradóttir
Tintrinai Thikhasuk

Bioscoopagenda van Arctic

Arctic

Wil jij weten waar Arctic op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arctic draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arctic informatie

Benieuwd waar Arctic over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arctic. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arctic al heeft ontvangen.

Arctic trailer

Benieuwd of Arctic iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arctic jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arctic kunt kijken!