https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217843-e589e02d449d01f6e1bbf2853903df206953a571/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Argylle (2024)

12
Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller.

Bekijk trailer

Argylle

12
139 minuten 01-02-2024

Filmposter Argylle

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller.

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller. Bryce Dallas Howard (Jurassic World-franchise) vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de bank zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken – over geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagenetwerk te ontmantelen – steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis. Samen met Aiden (Oscar®-winnaar Sam Rockwell), een spion met een kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen.

Regisseur Argylle

Matthew Vaughn

Schrijvers Argylle

Onbekend

Cast Argylle

Henry Cavill
Samuel L. Jackson
Bryce Dallas Howard
Catherine O’Hara
Dua Lipa
Sam Rockwell
Bryan Cranston
John Cena
Ariana DeBose

Argylle

Wil jij weten waar Argylle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Argylle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Argylle informatie

Benieuwd waar Argylle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Argylle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Argylle al heeft ontvangen.

Argylle trailer

Benieuwd of Argylle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Argylle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Argylle kunt kijken!