Ariaferma (2021)

Ariaferma

117 minuten 2021
Een oude gevangenis uit de 19de eeuw, gelegen in een afgelegen en niet nader omschreven deel van het Italiaanse grondgebied, wordt ontmanteld. Als gevolg van bureaucratisch oponthoud zijn de overbrengingen geblokkeerd en een twaalftal gedetineerden en een paar bewakers wachten op een nieuwe bestemming. In de overgangsfase verslappen de regels die hen gescheiden houden en ontstaan er nieuwe vormen van relaties tussen de overgebleven mannen.

Regisseur Ariaferma

Leonardo di Costanzo

Schrijvers Ariaferma

Onbekend

Cast Ariaferma

Toni Servillo
Silvio Orlando
Fabrizio Ferracane

Filmagenda van Ariaferma

Ariaferma

Wil jij weten waar Ariaferma op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ariaferma draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ariaferma informatie

Benieuwd waar Ariaferma over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ariaferma. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ariaferma al heeft ontvangen.

Ariaferma trailer

Benieuwd of Ariaferma iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ariaferma jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ariaferma kunt kijken!