Arjan Kleton - Lomp (2024)

Arjan Kleton - Lomp

13-07-2024
We zijn steeds sneller op onze teentjes getrapt, maar slaan we niet een beetje door? Neder-landers staan juist bekend om onze (soms ongevraagde) mening, wij zijn nu eenmaal een beetje lomp. Maar hoe meet je dat? Het ligt er maar net aan hoe je het brengt, wanneer je iets zegt en tegen wie je dat doet. Wat kun je nog wel zeggen en wat absoluut niet?Hij weet het zelf ook niet meer, dus in zijn nieuwe voorstelling ‘Lomp’ onderzoekt Arjan Kleton de grenzen tussen openhartig zijn en als onbeschoft worden gezien. De wereld anno nu is woke , hartstikke woke. En lomp tegelijk. Zelf is Arjan soms ook best een beetje lomp, maar nu wordt hij wakker. Biografie Arjan Kleton:Bartender/cabaretier Arjan Kleton werd na de première van zijn debuutvoorstelling ‘Met de fles grootgebracht’ in de pers ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd. Dit succesvolle eerste programma werd meteen uitgezonden door BNNVARA.Achter de bar heeft Arjan Kleton in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden. Geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen.  Arjan Kleton won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam 2015. Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, VPRO, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in zijn eigen comedyclub. 

Regisseur Arjan Kleton - Lomp

Onbekend

Schrijvers Arjan Kleton - Lomp

Onbekend

Cast Arjan Kleton - Lomp

Onbekend

Filmagenda van Arjan Kleton - Lomp

Arjan Kleton - Lomp

Wil jij weten waar Arjan Kleton - Lomp op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arjan Kleton - Lomp draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arjan Kleton - Lomp informatie

Benieuwd waar Arjan Kleton - Lomp over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arjan Kleton - Lomp. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arjan Kleton - Lomp al heeft ontvangen.

Arjan Kleton - Lomp trailer

Benieuwd of Arjan Kleton - Lomp iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arjan Kleton - Lomp jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arjan Kleton - Lomp kunt kijken!