Arthouse Avond: Ali & Ava (2022)

Arthouse Avond: Ali & Ava

30-06-2022
Ali is een altijd goedgehumeurde en betrokken huisbaas. Wanneer hij een kind van één van zijn huurders van school haalt, biedt hij Ava, een in Ierland geboren lerares en alleenstaande moeder van vijf, een lift aan. Ze hebben meteen een klik door hun gedeelde liefde voor muziek, ook al verschilt de smaak van Ali met zijn voorkeur voor heftige Britse punk en hiphop met die van Ava. Er bloeit een relatie op die al snel wordt overschaduwd door de sporen van Ava’s eerdere relatie en het ineenstorten van het huwelijk van Ali. Regisseur Clio Barnard werd voor deze film geïnspireerd door mensen die zij ontmoette tijdens het maken van haar veelgeprezen speelfilms The Arbor en The Selfish Giant. Ali & Ava is een optimistische, romantische film die zich afspeelt in de sobere setting van de voormalige industriestad Bradford. De score met muziek, van The Specials en Bob Dylan tot recente club- en pophits, dragen bij aan de energieke sfeer van de film.

Regisseur Arthouse Avond: Ali & Ava

Clio Barnard

Schrijvers Arthouse Avond: Ali & Ava

Onbekend

Cast Arthouse Avond: Ali & Ava

Adeel Akhtar
Claire Rushbrook

Filmagenda van Arthouse Avond: Ali & Ava

Arthouse Avond: Ali & Ava

Wil jij weten waar Arthouse Avond: Ali & Ava op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arthouse Avond: Ali & Ava draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arthouse Avond: Ali & Ava informatie

Benieuwd waar Arthouse Avond: Ali & Ava over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arthouse Avond: Ali & Ava. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arthouse Avond: Ali & Ava al heeft ontvangen.

Arthouse Avond: Ali & Ava trailer

Benieuwd of Arthouse Avond: Ali & Ava iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arthouse Avond: Ali & Ava jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arthouse Avond: Ali & Ava kunt kijken!