Arthouse Avond: Challengers (2024)

Arthouse Avond: Challengers

27-05-2024
Een film met een artistiek karakter in haarscherp beeld en met loepzuiver geluid, dat is wat liefhebbers van het filmhuis genre iedere tweede maandag van de maand mogen verwachten bij de Arthouse Avond. De avond stopt niet bij de aftiteling. Na afloop wordt er namelijk nog een hapje van het huis geserveerd en kan er uitgebreid nagepraat worden over de voorstelling. --- Challengers is een film van de visionaire regisseur Luca Guadagnino, met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die een wat mindere periode doormaakt (Mike Faist – West Side Story). Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te helpen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick (Josh O'Connor – The Crown), zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er vervolgens toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

Regisseur Arthouse Avond: Challengers

Luca Guadagnino

Schrijvers Arthouse Avond: Challengers

Onbekend

Cast Arthouse Avond: Challengers

Zendaya
Josh O’Conner
Mike Faist

Filmagenda van Arthouse Avond: Challengers

Arthouse Avond: Challengers

Wil jij weten waar Arthouse Avond: Challengers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arthouse Avond: Challengers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arthouse Avond: Challengers informatie

Benieuwd waar Arthouse Avond: Challengers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arthouse Avond: Challengers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arthouse Avond: Challengers al heeft ontvangen.

Arthouse Avond: Challengers trailer

Benieuwd of Arthouse Avond: Challengers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arthouse Avond: Challengers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arthouse Avond: Challengers kunt kijken!