Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) (2024)

Arthouse Avond: De man uit Rome (16+)

28-05-2024
Een film met een artistiek karakter in haarscherp beeld en met loepzuiver geluid. Dat is wat liefhebbers van het filmhuis genre mogen verwachten bij de Arthouse Avond in Cine Twins. Voordat de film start, worden er een aantal trailers getoond waaruit het publiek de film voor de volgende Arthouse Avond mag kiezen. Zo bepalen de bezoekers zelf de programmering. De avond stopt niet bij de aftiteling, na afloop wordt er namelijk nog een hapje van het huis geserveerd en kan er uitgebreid nagepraat worden over de voorstelling. --- De sceptische onderzoekspriester Filippo (37) komt in opdracht van het Vaticaan naar een Limburgs grensdorp om een huilend Mariabeeld te onderzoeken. Vastbesloten om het beeld te ontmaskeren, stuit hij op de grimmige dorpsgemeenschap, die diep getraumatiseerd blijkt en zich vastklampt aan hun wonder. Aangetrokken en ontregeld door de zwijgende Térèse (19) die de tranen ontdekte, raakt Filippo verwikkeld in het verdriet van het dorp en in een serie schijnbaar wonderlijke gebeurtenissen die zijn zekerheden over zijn roeping als priester en als mens onderuithalen. De man uit Rome is de vierde speelfilm van Jaap van Heusden die eerder o.a. met In Blue drie Gouden Kalveren won en met De Nieuwe Wereld een International Emmy Award.

Regisseur Arthouse Avond: De man uit Rome (16+)

Jaap van Heusden

Schrijvers Arthouse Avond: De man uit Rome (16+)

Onbekend

Cast Arthouse Avond: De man uit Rome (16+)

Raymond Thiry
Michele Riondino
Emma Bading
Marie Louise Stheins

Arthouse Avond: De man uit Rome (16+)

Wil jij weten waar Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) informatie

Benieuwd waar Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arthouse Avond: De man uit Rome (16+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) al heeft ontvangen.

Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) trailer

Benieuwd of Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arthouse Avond: De man uit Rome (16+) kunt kijken!