Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) (2024)

Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+)

13-07-2024
Een film met een artistiek karakter in haarscherp beeld en met loepzuiver geluid, dat is wat liefhebbers van het filmhuis genre iedere tweede maandag van de maand mogen verwachten bij de Arthouse Avond. De avond stopt niet bij de aftiteling. Na afloop wordt er namelijk nog een hapje van het huis geserveerd en kan er uitgebreid nagepraat worden over de voorstelling. --- Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.

Regisseur Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+)

Yorgos Lanthimos

Schrijvers Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+)

Onbekend

Cast Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+)

Emma Stone
Jesse Plemons
Willem Dafoe
Margaret Qualley

Filmagenda van Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+)

Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+)

Wil jij weten waar Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) informatie

Benieuwd waar Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) al heeft ontvangen.

Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) trailer

Benieuwd of Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arthouse Avond: Kinds of Kindness (16+) kunt kijken!