Arthouse Avond: Maestro (16+) (2024)

Arthouse Avond: Maestro (16+)

23-02-2024
Een film met een artistiek karakter in haarscherp beeld en met loepzuiver geluid. Dat is wat liefhebbers van het filmhuis genre mogen verwachten bij de Arthouse Avond in Cine Twins. Voordat de film start, worden er een aantal trailers getoond waaruit het publiek de film voor de volgende Arthouse Avond mag kiezen. Zo bepalen de bezoekers zelf de programmering. De avond stopt niet bij de aftiteling, na afloop wordt er namelijk nog een hapje van het huis geserveerd en kan er uitgebreid nagepraat worden over de voorstelling. --- Maestro is een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Maestro is een groots en emotioneel verhaal over familie en liefde, en bovenal een ode aan het leven en de kunst.

Regisseur Arthouse Avond: Maestro (16+)

Bradley Cooper

Schrijvers Arthouse Avond: Maestro (16+)

Onbekend

Cast Arthouse Avond: Maestro (16+)

Bradley Cooper
Carey Mulligan
Matt Bomer

Filmagenda van Arthouse Avond: Maestro (16+)

Arthouse Avond: Maestro (16+)

Wil jij weten waar Arthouse Avond: Maestro (16+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arthouse Avond: Maestro (16+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arthouse Avond: Maestro (16+) informatie

Benieuwd waar Arthouse Avond: Maestro (16+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arthouse Avond: Maestro (16+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arthouse Avond: Maestro (16+) al heeft ontvangen.

Arthouse Avond: Maestro (16+) trailer

Benieuwd of Arthouse Avond: Maestro (16+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arthouse Avond: Maestro (16+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arthouse Avond: Maestro (16+) kunt kijken!