ArtHouse Terneuzen: De Terugreis (2024)

ArtHouse Terneuzen: De Terugreis

21-06-2024
Let op: Deze editie draait éénmalig op de zaterdag (15 juni) i.p.v. op zondag! Films van hoge kwaliteit die je als liefhebber gezien moet hebben komen nu ook naar CineCity Terneuzen! Dit kan op de zondagmiddag bij ArtHouse Terneuzen! Als aanvulling op de maandagavond voorstellingen van Film by the Sea, gaat CineCity op de zondagmiddag nu ook in Terneuzen inzetten op artistiekere films, waar nog uitgebreid over nagepraat kan worden. Voor films met een diepere boodschap en een uitdagende of inspirerende werking zit je goed bij ArtHouse Terneuzen! Voor en na de film bent u van harte welkom in het CineCafé Terneuzen. Tickets: €10,- Zaterdag 15 juni: De Terugreis Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Regisseur ArtHouse Terneuzen: De Terugreis

Jelle de Jonge

Schrijvers ArtHouse Terneuzen: De Terugreis

Onbekend

Cast ArtHouse Terneuzen: De Terugreis

Martin van Waardenberg
Leny Breederveld

ArtHouse Terneuzen: De Terugreis

Wil jij weten waar ArtHouse Terneuzen: De Terugreis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ArtHouse Terneuzen: De Terugreis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ArtHouse Terneuzen: De Terugreis informatie

Benieuwd waar ArtHouse Terneuzen: De Terugreis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ArtHouse Terneuzen: De Terugreis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ArtHouse Terneuzen: De Terugreis al heeft ontvangen.

ArtHouse Terneuzen: De Terugreis trailer

Benieuwd of ArtHouse Terneuzen: De Terugreis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ArtHouse Terneuzen: De Terugreis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ArtHouse Terneuzen: De Terugreis kunt kijken!