ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario (2024)

ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario

27-05-2024
Nieuw op zondagmiddag in CineCity Terneuzen: ArtHouse Terneuzen! Films van hoge kwaliteit die je als liefhebber gezien moet hebben komen nu ook naar CineCity Terneuzen! Als aanvulling op de maandagavond voorstellingen van Film by the Sea, gaat CineCity op de zondagmiddag nu ook in Terneuzen inzetten op artistiekere films, waar nog uitgebreid over nagepraat kan worden. Voor films met een diepere boodschap en een uitdagende of inspirerende werking zit je goed op de zondagmiddag bij ArtHouse Terneuzen! Voor en na de film bent u van harte welkom in het CineCafé Terneuzen. Tickets: €10,- Zondag 2 juni: Dream Scenario Doodgewone professor en eenzame loser Paul Matthews (Nicolas Cage) wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel, maar hij is er niet boos om. Studenten komen eindelijk naar zijn lessen, hij wordt gevraagd voor grote brand deals en de relatie met zijn vrouw is nog nooit zo goed geweest. Maar dan nemen de nachtelijke verschijningen een duistere wending en veranderen ze in gruwelijke nachtmerries. 'Dream Scenario’ is een donkere komedie, geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli ('Sick of Myself') en producent Ari Aster ('Beau Is Afraid', ‘Midsommar', ‘Hereditary'). Andere bekende gezichten in de film zijn Julianne Nicholson ('I, Tonya') en Michael Cera ('Gloria Bell, Superbad').

Regisseur ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario

Kristoffer Borgli

Schrijvers ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario

Onbekend

Cast ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario

Nicolas Cage
Michael Cera
Julianne Nicholson

Filmagenda van ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario

ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario

Wil jij weten waar ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario informatie

Benieuwd waar ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario al heeft ontvangen.

ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario trailer

Benieuwd of ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ArtHouse Terneuzen: Dream Scenario kunt kijken!