ArtHouse Terneuzen: Treasure (2024)

ArtHouse Terneuzen: Treasure

13-07-2024
Films van hoge kwaliteit die je als liefhebber gezien moet hebben komen nu ook naar CineCity Terneuzen! Dit kan op de zondagmiddag bij ArtHouse Terneuzen! Als aanvulling op de maandagavond voorstellingen van Film by the Sea, gaat CineCity op de zondagmiddag nu ook in Terneuzen inzetten op artistiekere films, waar nog uitgebreid over nagepraat kan worden. Voor films met een diepere boodschap en een uitdagende of inspirerende werking zit je goed op de zondagmiddag bij ArtHouse Terneuzen! Voor en na de film bent u van harte welkom in het CineCafé Terneuzen. Tickets: €10,- Zondag 14 juli: Treasure De Amerikaanse muziekjournalist Ruth neemt haar vader Edek, een overlever van de Holocaust, mee op een vader-dochter-roadtrip naar zijn geboorteland Polen. Waar Ruth inzicht hoopt te krijgen in het verleden van hun familie, heeft de charmante levensgenieter Edek zijn eigen plannen. Hun generatiekloof en de cultuurclash die ze ondervinden in het post-communistische Polen van de jaren ’90 tonen hoe het zoeken naar verbinding niet alleen verdrietig hoeft te zijn. Treasure werd geregisseerd door Julia von Heinz (And Tomorrow the Entire World) en is gebaseerd op de internationale bestseller Too Many Men van de New Yorkse schrijfster Lily Brett. Girls-actrice Lena Dunham kruipt in de huid van de neurotische Ruth, terwijl Stephen Fry (The Hobbit, V for Vendetta) de rol van vader Edek vertolkt.

Regisseur ArtHouse Terneuzen: Treasure

Julia von Heinz

Schrijvers ArtHouse Terneuzen: Treasure

Onbekend

Cast ArtHouse Terneuzen: Treasure

Stephen Fry
Lena Dunham

Filmagenda van ArtHouse Terneuzen: Treasure

ArtHouse Terneuzen: Treasure

Wil jij weten waar ArtHouse Terneuzen: Treasure op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ArtHouse Terneuzen: Treasure draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ArtHouse Terneuzen: Treasure informatie

Benieuwd waar ArtHouse Terneuzen: Treasure over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ArtHouse Terneuzen: Treasure. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ArtHouse Terneuzen: Treasure al heeft ontvangen.

ArtHouse Terneuzen: Treasure trailer

Benieuwd of ArtHouse Terneuzen: Treasure iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ArtHouse Terneuzen: Treasure jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ArtHouse Terneuzen: Treasure kunt kijken!