https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219004-758e50a3d7247e38624626ae452c98f8a4ad46ff/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Arthur the King (2024)

6
Atleet Michael doet met zijn team mee aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange tocht stuiten ze op een gewonde zwerfhond, die net zo’n doorzetter blijkt als Michael zelf.

Arthur the King

6
107 minuten Avontuur, Fantasie, Mysterie 21-03-2024

Recensies Arthur the King

MovieMeter: 2,22

Filmposter Arthur the King

Atleet Michael doet met zijn team mee aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange tocht stuiten ze op een gewonde zwerfhond, die net zo’n doorzetter blijkt als Michael zelf.

Atleet Michael (Mark Wahlberg) gooide ooit hoge ogen in de wereld van het adventure racen. In een laatste poging om de toppen van zijn kunnen te bereiken neemt hij met zijn team deel aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange epische tocht door de bergen en jungles van de Dominicaanse Republiek stuit het team op een gewonde zwerfhond, die ze Koning Arthur noemen. Zelfs onder barre omstandigheden weet de hond hen telkens opnieuw te vinden en blijkt Arthur net zo’n levenslustige doorzetter als Michael zelf. Zullen ze het avontuur overleven en samen de finish bereiken? Arthur the King is gebaseerd op de autobiografie Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home van Mikael Lindnord, die uitgroeide tot een besteller.

Bekijk het aanbod van Arthur the King

Regisseurs Arthur the King

Clive Donner

Simon Cellan Jones

Schrijvers Arthur the King

John Smith

David Wyles

Cast Arthur the King

Candice Bergen
Edward Woodward
Malcolm McDowell
Dyan Cannon
Mark Wahlberg
Simu Liu
Juliet Rylance
Nathalie Emmanuel
Ali Suliman

Filmagenda van Arthur the King

Arthur the King

Wil jij weten waar Arthur the King op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arthur the King draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arthur the King informatie

Benieuwd waar Arthur the King over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arthur the King. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arthur the King al heeft ontvangen.

Arthur the King trailer

Benieuwd of Arthur the King iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arthur the King jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arthur the King kunt kijken!