Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti

Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti

90 minuten 28-02-2020
Van Tahiti naar de Marquesas-eilanden: een reis op zoek naar het verloren paradijs, van de plaatsen die Gauguin koos als zijn thuisland tot aan de Amerikaanse musea waar zijn grootste meesterwerken worden bewaard. The Metropolitan in New York, the Chicago Art Instituut, de National Gallery in Washington en het Museum of Fine Arts in Boston, op zoek naar het verhaal dat behoort tot een mythe.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti

Helaas draait Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti

Wil jij weten waar Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti informatie

Benieuwd waar Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti al heeft ontvangen.

Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti trailer

Benieuwd of Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arts In Cinema: Gauguin in Tahiti kunt kijken!