Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders

Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders

Hoe vaak hebben we bij onszelf gedacht: konden musea maar praten! Deze documentaire poogt precies dat te doen: het Prado voor zichzelf laten spreken. Het museum viert in 2019 zijn 200e verjaardag en vertelt het verhaal over zijn leven. Een spectaculaire reis in Madrid die de zes eeuwen van het bestaan van Spanje als land beslaat. Geschiedenis verteld door kunst, door de achtduizend kunstwerken in de collecties van het museum en tegelijkertijd het ontdekken van het verhaal achter elk kunstwerk. Een schilderij is canvas, kleur, materie en vorm , maar het is ook het verhaal van mannen, vrouwen, schilders en koningen, paleizen en koninginnen, welvaart en misère, lichaam en ziel.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders

Helaas draait Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-01-2020.

Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders

Wil jij weten waar Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders informatie

Benieuwd waar Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders al heeft ontvangen.

Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders trailer

Benieuwd of Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arts in Cinema: The Prado Museum: A Collection Of Wonders kunt kijken!