Arts in Cinema: Van Gogh & Japan

Arts in Cinema: Van Gogh & Japan

'Ik benijd de Japanners’, schreef Van Gogh ooit aan zijn broer Theo. In de tentoonstelling waarop deze film is gebaseerd – Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum – is te zien waarom. Ondanks het feit dat Van Gogh het land nooit heeft bezocht, heeft Japan een enorme invloed gehad op hem en zijn kunst.

Geregisseerd door

David Bickerstaff

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Arts in Cinema: Van Gogh & Japan

Helaas draait Arts in Cinema: Van Gogh & Japan niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-01-2020.

Arts in Cinema: Van Gogh & Japan

Wil jij weten waar Arts in Cinema: Van Gogh & Japan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Arts in Cinema: Van Gogh & Japan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Arts in Cinema: Van Gogh & Japan informatie

Benieuwd waar Arts in Cinema: Van Gogh & Japan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Arts in Cinema: Van Gogh & Japan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Arts in Cinema: Van Gogh & Japan al heeft ontvangen.

Arts in Cinema: Van Gogh & Japan trailer

Benieuwd of Arts in Cinema: Van Gogh & Japan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Arts in Cinema: Van Gogh & Japan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Arts in Cinema: Van Gogh & Japan kunt kijken!