Koen Versleijen (2023)

Koen Versleijen

25-09-2023
Deze avond is onderdeel van As Equals 2023. Een festival waarin we onze gelijkheid willen benadrukken, dat we allemaal hetzelfde zijn, maar ieder in zijn eigen jasje. Dit jaar geven we mensen met een beperking een extra stem. De 33-jarige Koen Versleijen uit Horst heeft het Syndroom van Usher (spreek uit: oesher). Dit betekent dat hij blind wordt en slechthorend is. Koen deelt deze avond zijn verhaal en vertelt over de impact van een dergelijke, ongeneeslijke ziekte. Een open en eerlijk verhaal over zware tegenslagen en het tonen van veerkracht, gebracht met een gezonde dosis humor en zelfspot. _____ Het As Equals festival is een jaarlijks festival van Filmtheater De Nieuwe Scene en ECI cultuurfabriek Roermond, i.sm. diverse lokale partners, waaronder in Venlo; Bibliotheek Venlo en Theater De Garage. Ook worden scholen en maatschappelijke partners bij het festival betrokken. Tijdens het festival, dat van 3 t/m 15 november plaatsvindt, vertonen we films, is er theater, dans- en muziek en is er een expositie.

Regisseur Koen Versleijen

Onbekend

Schrijvers Koen Versleijen

Onbekend

Cast Koen Versleijen

Onbekend

Filmagenda van Koen Versleijen

Koen Versleijen

Wil jij weten waar Koen Versleijen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Koen Versleijen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Koen Versleijen informatie

Benieuwd waar Koen Versleijen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Koen Versleijen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Koen Versleijen al heeft ontvangen.

Koen Versleijen trailer

Benieuwd of Koen Versleijen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Koen Versleijen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Koen Versleijen kunt kijken!