Ascension (2021)

Ascension

97 minuten 2021

Filmposter Ascension

'Ascension' is een impressionistisch portret van China's industriële toeleveringsketen dat de groeiende klassenkloof van het land onthult. In enkele decennia tijd is China veranderd van een gearmd land met een gesloten samenleving tot één van 's werelds grootste en meest invloedrijke economieën. Wat gebeurt er met mensen als hun land in korte tijd zulke drastische hervormingen ondergaat? Sommigen zijn tot voorheen onvoorstelbare rijkdommen gekomen, terwijl in andere delen van het land miljoenen nog steeds in armoede leven. Door middel van observaties van arbeid, consumentisme en vermogen onderzoekt de documentaire hoe het leven van de zogenaamde 'Chinese droom' er vandaag de dag uitziet.
Filmposter Filmposter Ascension

Regisseur Ascension

Jessica Kingdon

Schrijvers Ascension

Onbekend

Cast Ascension

Onbekend

Filmagenda van Ascension

Ascension

Wil jij weten waar Ascension op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ascension draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ascension informatie

Benieuwd waar Ascension over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ascension. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ascension al heeft ontvangen.

Ascension trailer

Benieuwd of Ascension iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ascension jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ascension kunt kijken!