Astolfo (2023)

Astolfo

09-06-2023
In deze romantische komedie volg je Astolfo, een gepensioneerde professor die uit zijn appartement is gezet. Al snel besluit hij in te trekken in een oud paleis - geërfd van zijn familie - waar hij al tientallen jaren niet meer is geweest. Alstolfo raakt als nieuwkomer van het dorp bevriend met een dakloze man, een gepensioneerde kok en een jonge klusjesman. De groep van vier woont harmonieus bij hem thuis als hij Stefania, een charmante vrouw van zijn leeftijd, tegenkomt.

Regisseur Astolfo

Gianni Di Gregorio

Schrijvers Astolfo

Onbekend

Cast Astolfo

Gianni Di Gregorio
Simone Colombari

Filmagenda van Astolfo

Astolfo

Wil jij weten waar Astolfo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Astolfo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Astolfo informatie

Benieuwd waar Astolfo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Astolfo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Astolfo al heeft ontvangen.

Astolfo trailer

Benieuwd of Astolfo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Astolfo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Astolfo kunt kijken!