At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

111 minuten Drama, Biografisch 07-02-2019
Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3
Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie. In At Eternity's Gate gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met Basquiat en The Diving Bell and the Butterfly (genomineerd voor een Oscar), op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, die voor deze rol de award won voor beste acteur tijdens het filmfestival in Venetië, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De cast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac (in de rol van Paul Gauguin), Rupert Friend, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik. De titel van de film komt van Van Goghs werk Op de drempel van de eeuwigheid (voltooid in 1890) dat in bezit is van het Kröller-Müller Museum.

Geregisseerd door

Julian Schnabel

Schrijvers

Julian Schnabel

Jean-Claude Carrière

Louise Kugelberg

Cast

Willem Dafoe
Mads Mikkelsen
Rupert Friend
Oscar Isaac

Bioscoopagenda van At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

Wil jij weten waar At Eternity's Gate op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar At Eternity's Gate draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

At Eternity's Gate informatie

Benieuwd waar At Eternity's Gate over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over At Eternity's Gate. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies At Eternity's Gate al heeft ontvangen.

At Eternity's Gate trailer

Benieuwd of At Eternity's Gate iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de At Eternity's Gate jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij At Eternity's Gate kunt kijken!