At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

110 minuten Drama, Biografisch 2018
MovieMeter: 3
De film richt zich op de periode waarin Van Gogh woonachtig was in het Franse dorpje Auvers-sur-Oise gedurende de laatste maanden van zijn leven. Hij schilderde er nog een aantal werken en ontwikkelde zijn kleurrijke manier van schilderen. Centraal staat zijn relatie met zijn schilderijen en zijn worsteling met het geloof, met zijn psychische stoornis en met zijn ontwrichtende vriendschap met kunstenaar Paul Gauguin. Van Gogh stierf uiteindelijk door zelfdoding.

Geregisseerd door

Julian Schnabel

Schrijvers

Julian Schnabel

Jean-Claude Carrière

Louise Kugelberg

Cast

Willem Dafoe
Mads Mikkelsen
Rupert Friend
Oscar Isaac

Bioscoopagenda van At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

Wil jij weten waar At Eternity's Gate op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar At Eternity's Gate draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

At Eternity's Gate informatie

Benieuwd waar At Eternity's Gate over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over At Eternity's Gate. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies At Eternity's Gate al heeft ontvangen.

At Eternity's Gate trailer

Benieuwd of At Eternity's Gate iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de At Eternity's Gate jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij At Eternity's Gate kunt kijken!