Atlantique

104 minuten 2019
De tiener Ada is woonachtig in Senegal en heeft een relatie met Suleiman. Op een dag verdwijnt hij spoorloos en spoelen de lichamen van zijn vrienden aan op stranden in Dakar. Ada wacht ongeduldig op nieuws omtrent het lot van Suleiman, maar wordt intussen tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een oudere man.

Geregisseerd door

Mati Diop

Schrijvers

Mati Diop

Olivier Demangel

Cast

Ibrahima Mbaye
Mame Binta Sane
Abdou Balde
Aminata Kane
Amadou Mbow

Alternatieve titels

Atlantique

Atlantics

Bioscoopagenda van Atlantique

Atlantique

Wil jij weten waar Atlantique op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Atlantique draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Atlantique informatie

Benieuwd waar Atlantique over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Atlantique. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Atlantique al heeft ontvangen.

Atlantique trailer

Benieuwd of Atlantique iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Atlantique jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Atlantique kunt kijken!