https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/74303-fade0ef20e08bbb96a46beaa343d62b54a46bc61/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Atomic Blonde (2017)

16 Geweld Grof taalgebruik
In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6.

Atomic Blonde

16 Geweld Grof taalgebruik
115 minuten Thriller, Actie 10-08-2017

Recensies Atomic Blonde

MovieMeter: 3,12
Metacritic: 63,1
Rotten Tomatoes 79

Filmposter Atomic Blonde

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6.

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel. Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick, Deadpool 2). John Goodman (Kong: Skull Island), Til Schweiger (Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en Toby Jones (Captain America: The Winter Soldier) zijn ook te zien in deze film die gebaseerd is op de Oni Press-graphic novel serie The Coldest City van Antony Johnston & illustrator Sam Hart. Scenario door Kurt Johnstad (300).

Bekijk het aanbod van Atomic Blonde

Regisseur Atomic Blonde

David Leitch

Schrijvers Atomic Blonde

Kurt Johnstad

Antony Johnston

Sam Hart

Cast Atomic Blonde

Charlize Theron
James McAvoy
John Goodman
Eddie Marsan

Atomic Blonde

Wil jij weten waar Atomic Blonde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Atomic Blonde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Atomic Blonde informatie

Benieuwd waar Atomic Blonde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Atomic Blonde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Atomic Blonde al heeft ontvangen.

Atomic Blonde trailer

Benieuwd of Atomic Blonde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Atomic Blonde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Atomic Blonde kunt kijken!