https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126468-5bb7a88dbf62183dd087ab8e1cbe718c040fbc52/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Au bout des doigts (2019)

Angst Grof taalgebruik
De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim.

Bekijk trailer

Au bout des doigts

Angst Grof taalgebruik
106 minuten 01-08-2019

Recensies Au bout des doigts

Filmposter Au bout des doigts

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim.

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier…

Regisseur Au bout des doigts

Ludovic Bernard

Schrijvers Au bout des doigts

Johanne Bernard

Ludovic Bernard

Cast Au bout des doigts

Lambert Wilson
Kristin Scott Thomas
Karidja Touré
Jules Benchetrit

Alternatieve titels

Au bout des doigts

In Your Hands

Filmagenda van Au bout des doigts

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Au bout des doigts draait helaas niet in de bioscoop

Au bout des doigts

Wil jij weten waar Au bout des doigts op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Au bout des doigts draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Au bout des doigts informatie

Benieuwd waar Au bout des doigts over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Au bout des doigts. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Au bout des doigts al heeft ontvangen.

Au bout des doigts trailer

Benieuwd of Au bout des doigts iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Au bout des doigts jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Au bout des doigts kunt kijken!