https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/131640-0655601cc0955ca164c9a071caf76fc88c7703d7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Au nom de la terre (2020)

12 Angst Grof taalgebruik
Au nom de la terre is een intiem familiedrama over een bevlogen boer die vecht om het hoofd boven water te houden.

Au nom de la terre

12 Angst Grof taalgebruik
103 minuten 23-01-2020

Recensies Au nom de la terre

MovieMeter: 3,33

Filmposter Au nom de la terre

Au nom de la terre is een intiem familiedrama over een bevlogen boer die vecht om het hoofd boven water te houden.

Het leven lacht Pierre Jarjeau (Guillaume Canet, Le grand bain, Doubles vies) tegemoet. Na een avontuur als cowboy in Wyoming keert hij terug naar huis, klaar om met zijn verloofde Claire (Veerle Baetens, The Broken circle Breakdown) het boerenbedrijf van zijn ouders over te nemen. Twintig jaar later hebben de boerderij en het gezin zich uitgebreid, maar staat het water Pierre aan de lippen. Au nom de la terre (in naam van het land) is een intiem familiedrama over een worstelend boerengezin dat zich staande probeert te houden in een tijd waarin landbouwdiscussies hoog oplaaien. De film is bovendien een zeer persoonlijk verhaal van debuterend regisseur Edouard Bergeon, die Au nom de la terre in naam van zijn vader maakte; een bevlogen boer die tientallen jaren vocht voor zijn bestaan en daar een hoge prijs voor betaalde.

Bekijk het aanbod van Au nom de la terre

Regisseur Au nom de la terre

Edouard Bergeon

Schrijvers Au nom de la terre

Bruno Ulmer

Emmanuel Courcol

Edouard Bergeon

Cast Au nom de la terre

Guillaume Canet
Veerle Baetens
Rufus
Anthony Bajon
Guillaume Cannet

Filmagenda van Au nom de la terre

Au nom de la terre

Wil jij weten waar Au nom de la terre op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Au nom de la terre draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Au nom de la terre informatie

Benieuwd waar Au nom de la terre over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Au nom de la terre. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Au nom de la terre al heeft ontvangen.

Au nom de la terre trailer

Benieuwd of Au nom de la terre iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Au nom de la terre jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Au nom de la terre kunt kijken!