Auf einmal war es Liebe (2018)

Auf einmal war es Liebe

89 minuten 2018

Recensies Auf einmal war es Liebe

Filmposter Auf einmal war es Liebe

Zeven jaar nadat ze hem verlaten heeft is Jakob nog steeds hopeloos verliefd op zijn jeugdliefde Marie. Op een dag staat ze onverhoopt voor zijn deur, in de overtuiging dat hij iemand anders is. Ze houdt hem voor een succesvolle fotograaf met een stijlvol ingerichte loft. Dat hij de sleutel alleen maar heeft omdat zijn buren met vakantie zijn en hij de bloemen water geeft, verzwijgt Jakob. Hij ziet zijn kans schoon om Marie terug te winnen, maar al snel dreigt zijn leugen volledig uit de hand te lopen.
Filmposter Filmposter Auf einmal war es Liebe

Regisseur Auf einmal war es Liebe

André Erkau

Schrijvers Auf einmal war es Liebe

André Erkau

Cast Auf einmal war es Liebe

Kostja Ullmann
Kim Riedle
Johannes Allmayer
Julia Hartmann

Auf einmal war es Liebe

Wil jij weten waar Auf einmal war es Liebe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Auf einmal war es Liebe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Auf einmal war es Liebe informatie

Benieuwd waar Auf einmal war es Liebe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Auf einmal war es Liebe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Auf einmal war es Liebe al heeft ontvangen.

Auf einmal war es Liebe trailer

Benieuwd of Auf einmal war es Liebe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Auf einmal war es Liebe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Auf einmal war es Liebe kunt kijken!