https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/177236-417fe8ec423843fe32c29e477b7159719d484877/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Aya and the Witch (2021)

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
Wanneer het weesmeisje Aya wordt geadopteerd door een heks, belandt ze in een huis gevuld met mystiek en magie.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Aya and the Witch

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
83 minuten 24-06-2021

Filmposter Aya and the Witch

Wanneer het weesmeisje Aya wordt geadopteerd door een heks, belandt ze in een huis gevuld met mystiek en magie.

Aya groeit op in een weeshuis op het Britse platteland, niet wetende dat haar moeder magische krachten bezat. Haar leven verandert drastisch wanneer een merkwaardig koppel haar adopteert en ze gedwongen wordt samen te leven met een egoïstische heks. Terwijl de koppige Aya beetje bij beetje de geheimen van haar nieuwe voogden ontraadselt, ontdekt ze een wereld van toverspreuken en -drankjes, maar ook een mysterieus lied dat misschien wel de sleutel is naar het vinden van de familie waar ze altijd zo naar heeft verlangd. De nieuwste film van Studio Ghibli (Spirited Away, Howl's Moving Castle) is gebaseerd op het boek Earwig and the Witch van Diana Wynne Jones en is de eerste volledige 3DCG-film van de Japanse animatiestudio. Aya and the Witch behoorde tot de Official Selection van het Filmfestival van Cannes van 2020.

Regisseur Aya and the Witch

Goro Miyazaki

Schrijvers Aya and the Witch

Onbekend

Cast Aya and the Witch

Etsushi Toyokawa
Kokoro Hirasawa
ShinobuTerajima

Alternatieve titels

Aya and the Witch

Âya to majo

Filmagenda van Aya and the Witch

Aya and the Witch

Wil jij weten waar Aya and the Witch op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Aya and the Witch draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Aya and the Witch informatie

Benieuwd waar Aya and the Witch over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Aya and the Witch. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Aya and the Witch al heeft ontvangen.

Aya and the Witch trailer

Benieuwd of Aya and the Witch iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Aya and the Witch jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Aya and the Witch kunt kijken!