https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/138636-390bda5733be50a810e33133b1e8f6ec527684d7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Aznavour, le regard de Charles (2021)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Aznavour, le regard de Charles

AL
76 minuten 15-07-2021

Recensies Aznavour, le regard de Charles

MovieMeter: 3,5

Filmposter Aznavour, le regard de Charles

In 1948 kreeg Charles Aznavour een 16mm filmcamera van Edith Piaf, Het was zijn eerste camera die hij sindsdien altijd bij zich had. Tot 1982 schiet hij vele rollen vol. Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid.. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.
Aznavour, le regard de Charles Aznavour, le regard de Charles Aznavour, le regard de Charles Aznavour, le regard de Charles Aznavour, le regard de Charles
Filmposter Filmposter Aznavour, le regard de Charles

Regisseurs Aznavour, le regard de Charles

Charles Aznavour

Marc di Domenico

Schrijvers Aznavour, le regard de Charles

Onbekend

Cast Aznavour, le regard de Charles

Charles Aznavour
Édith Piaf
Romain Duris

Filmagenda van Aznavour, le regard de Charles

Aznavour, le regard de Charles

Wil jij weten waar Aznavour, le regard de Charles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Aznavour, le regard de Charles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Aznavour, le regard de Charles informatie

Benieuwd waar Aznavour, le regard de Charles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Aznavour, le regard de Charles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Aznavour, le regard de Charles al heeft ontvangen.

Aznavour, le regard de Charles trailer

Benieuwd of Aznavour, le regard de Charles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Aznavour, le regard de Charles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Aznavour, le regard de Charles kunt kijken!