AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES (2020)

AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES

20-09-2020
In 1948 kreeg Charles Aznavour een 16mm filmcamera van Edith Piaf, Het was zijn eerste camera die hij sindsdien altijd bij zich had. Tot 1982 schiet hij vele rollen vol. Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid.. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.

Regisseur AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES

Charles Aznavour

Schrijvers AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES

Onbekend

Cast AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES

Maurice Biraud
Romain Duris
Édith Piaf

Filmagenda van AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES

AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES

Wil jij weten waar AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES informatie

Benieuwd waar AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES al heeft ontvangen.

AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES trailer

Benieuwd of AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij AZNAVOUR, LE REGARDS DE CHARLES kunt kijken!