Baaghi 3

170 minuten 2019

Recensies Baaghi 3

Ronnie en Vikram zijn twee broers die een onbreekbare band met elkaar delen. Ronnie is al van kleins af aan de redder in nood wanneer Vikram in de problemen komt. Vikram wordt gevraagd om naar het buitenland te reizen voor werk, maar tijdens zijn reis wordt hij ontvoerd. Ronnie ziet alles via de telefoon. Hij is vastberaden om er alles aan te doen om zijn broer levend terug te halen en daarvoor neemt hij het op tegen een heel land.

Regisseur Baaghi 3

Ahmed Khan

Schrijvers Baaghi 3

Sajid Nadiadwala

Farhad Samji

Anand Shankar

Cast Baaghi 3

Riteish Deshmukh
Shraddha Kapoor
Tiger Shroff
Jameel Khoury

Filmagenda van Baaghi 3

Baaghi 3

Wil jij weten waar Baaghi 3 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Baaghi 3 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Baaghi 3 informatie

Benieuwd waar Baaghi 3 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Baaghi 3. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Baaghi 3 al heeft ontvangen.

Baaghi 3 trailer

Benieuwd of Baaghi 3 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Baaghi 3 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Baaghi 3 kunt kijken!