Baantjer het begin

Baantjer het begin

111 minuten Drama, Crime 18-04-2019
In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Geregisseerd door

Arne Toonen

Schrijvers

Carl Joos

Peter Römer

Thijs Römer

Appie Baantjer

Willem Bosch

Cast

Fedja van Huêt
Tygo Gernandt
Waldemar Torenstra
Lisa Smit
Jelka van Houten

Alternatieve titels

Baantjer het begin

Amsterdam Vice

Bioscoopagenda van Baantjer het begin

Baantjer het begin

Wil jij weten waar Baantjer het begin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Baantjer het begin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Baantjer het begin informatie

Benieuwd waar Baantjer het begin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Baantjer het begin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Baantjer het begin al heeft ontvangen.

Baantjer het begin trailer

Benieuwd of Baantjer het begin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Baantjer het begin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Baantjer het begin kunt kijken!