Babylon (1980)

Babylon

95 minuten Drama 1980

Recensies Babylon

Metacritic: 80,1
MovieMeter: 3,21
Rotten Tomatoes 100
Blue heeft, samen met zijn crew, een sound-system met de naam Ital Lion. Ze bereiden zich voor om het op te nemen tegen een rivaliserende groep, Jah Shaka. Als het evenement steeds dichterbij komt, raakt het priveleven van Blue in de war. Hij raakt zijn baan kwijt en komt erachter dat zijn vriendin vreemd gaat. Als hij ook nog in elkaar wordt geslagen door de politie en de apparatuur van zijn crew vernietigd wordt, besluit Blue terug te vechten.

Regisseur Babylon

Franco Rosso

Schrijvers Babylon

Martin Stellman

Franco Rosso

Cast Babylon

Brian Bovell
Karl Howman
Brinsley Forde
Trevor Laird
David N. Haynes
Victor Romero Evans

Filmagenda van Babylon

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Babylon draait helaas niet in de bioscoop

Babylon

Wil jij weten waar Babylon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Babylon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Babylon informatie

Benieuwd waar Babylon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Babylon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Babylon al heeft ontvangen.

Babylon trailer

Benieuwd of Babylon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Babylon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Babylon kunt kijken!