https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135700-4236286cb82f6c60fd947211875cb3d0c2d29106/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Babyteeth (2020)

12 Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik Seks
Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Babyteeth

12 Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik Seks
120 minuten 27-08-2020

Recensies Babyteeth

Rotten Tomatoes 94
Metacritic: 73,1
MovieMeter: 3,51

Filmposter Babyteeth

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde. Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, Little Women) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde? Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Venetië, waar Toby Wallace de prijs won voor Beste Nieuw Acteertalent. Ook de talentvolle Eliza Scanlen behoort tot de nieuwe lichting veelbelovende actrices; ze was eerder te zien in de HBO serie Sharp Objects en in Greta Gerwig’s film Little Women. Na het regisseren van het derde seizoen van de hitserie Killing Eve, reisde Shannon Murphy voor Babyteeth af naar het IFFR (International Film Festival Rotterdam), waar de film werd omarmd door het publiek.

Regisseur Babyteeth

Shannon Murphy

Schrijvers Babyteeth

Rita Kalnejais

Cast Babyteeth

Ben Mendelsohn
Essie Davis
Eliza Scanlen
Emily Barclay
Toby Wallace

Filmagenda van Babyteeth

Babyteeth

Wil jij weten waar Babyteeth op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Babyteeth draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Babyteeth informatie

Benieuwd waar Babyteeth over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Babyteeth. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Babyteeth al heeft ontvangen.

Babyteeth trailer

Benieuwd of Babyteeth iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Babyteeth jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Babyteeth kunt kijken!