https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/66617-2a92fd527199439333a8daeb790a9514171177b5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bacalaureat (2016)

12 Geweld Grof taalgebruik
Een film over compromissen en de implicaties van de rol van de ouder.

Bacalaureat

12 Geweld Grof taalgebruik
128 minuten Drama 22-09-2016

Recensies Bacalaureat

MovieMeter: 3,46
Metacritic: 84,1

Filmposter Bacalaureat

Een film over compromissen en de implicaties van de rol van de ouder.

Romeo Aldea (49), een arts die in een klein dorpje in Transsylvanië woont, heeft zijn dochter opgevoed met de verwachting dat zij, wanneer ze 18 wordt, uit zal vliegen om in het buitenland te studeren. Het plan lijkt een succes te worden: Eliza heeft een beurs gekregen om in het Verenigd Koninkrijk psychologie te gaan studeren. Ze moet alleen nog één laatste examen halen - niet meer dan een formaliteit voor zo'n voorbeeldige leerling. De dag vóór haar examen wordt het meisje echter aangevallen en aangerand, wat haar hele toekomst in gevaar brengt. Romeo staat voor een keuze. Hij kan dit oplossen, maar met geen enkele mogelijkheid kan dit zonder in te druisen tegen de principes waarmee hij zijn dochter heeft opgevoed.

Bekijk het aanbod van Bacalaureat

Regisseur Bacalaureat

Cristian Mungiu

Schrijvers Bacalaureat

Cristian Mungiu

Cast Bacalaureat

Adrian Titieni
Lia Bugnar
Maria Dragus
Ioachim Ciobanu
Maria-Victoria Dragus
Vlad Ivanov
Malina Manovici

Alternatieve titels

Bacalaureat

Graduation

Bacalaureat

Wil jij weten waar Bacalaureat op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bacalaureat draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bacalaureat informatie

Benieuwd waar Bacalaureat over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bacalaureat. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bacalaureat al heeft ontvangen.

Bacalaureat trailer

Benieuwd of Bacalaureat iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bacalaureat jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bacalaureat kunt kijken!