Back to Vinyl (2024)

Back to Vinyl

22-04-2024
Voorjaars Back to Vinyl dit keer op 13 april 2024 Back to Vinyl is het feest waar het letterlijk draait om de plaatjes en de nostalgie die daarbij hoort. Iedereen die in vroegere jaren in de disco kwam, waant zich weer terug in die tijd bij een bezoekje aan dit feest. Vriendschappen worden hernieuwd, uit het oog verloren mensen worden weer gevonden. Back to Vinyl is een feest van de dubbele herkenning: muziek en mensen. En nog steeds komt er geen mp3, cd of wat dan ook voor streamingsdienst aan te pas. De muziek komt louter vanaf originele LP’s en singles uit de jaren 60/70/80. In de bovenruimte van Landvast worden 2 ruimtes ingericht: bij Kraan3 worden door Ben Bochanen en Harry Kemp heerlijke rockklassiekers gedraaid terwijl in de zaal ernaast Lykele Bokhorst en Ariejan Boon de zaal in beweging gaan krijgen met soul- en discokrakers. Niet voor niets is er gekozen voor de hyacint als achtergrond: die staat voor vrede en wie wil dat nou niet. Elders staat de bloem voor zuiverheid. In ons geval, puur terug naar de bron: vinyl. Het feest heeft aan aantrekkingskracht nog niets ingeboet. Vandaar dat we vroeg waarschuwen dat de voorverkoop eraan komt. Die start op zaterdag 2 maart stipt om 10 uur. Het feest op 13 april begint om 21:30 uur. De zaal gaat open om 21:00 uur. Aangezien de kaartjes meestal de deur uitvliegen, is het verstandig tijdig tickets aan te schaffen.

Regisseur Back to Vinyl

Onbekend

Schrijvers Back to Vinyl

Onbekend

Cast Back to Vinyl

Onbekend

Back to Vinyl

Wil jij weten waar Back to Vinyl op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Back to Vinyl draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Back to Vinyl informatie

Benieuwd waar Back to Vinyl over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Back to Vinyl . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Back to Vinyl al heeft ontvangen.

Back to Vinyl trailer

Benieuwd of Back to Vinyl iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Back to Vinyl jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Back to Vinyl kunt kijken!