Back to Vinyl - 28 oktober (2023)

Back to Vinyl - 28 oktober

28-09-2023
40ste Editie Back to Vinyl 28 oktober 2023 Back to Vinyl is het feest waar het letterlijk draait om de plaatjes en de nostalgie die daarbij hoort. Iedereen die in vroegere jaren in de disco kwam, waant zich weer terug in die tijd bij een bezoekje aan dit feest. Vriendschappen worden hernieuwd, uit het oog verloren mensen worden weer gevonden. Back to Vinyl is een feest van de dubbele herkenning: muziek en mensen. En nog steeds komt er geen mp3, cd of wat dan ook voor streamingsdienst aan te pas. De muziek komt louter vanaf originele LP’s en singles uit de jaren 60/70/80. In de bovenruimte van Landvast worden 2 ruimtes ingericht: bij Kraan3 worden door Ben Bochanen en Harry Kemp heerlijke rockklassiekers gedraaid terwijl in de zaal ernaast Lykele Bokhorst en Ariejan Boon de zaal in beweging gaan krijgen met soul- en discokrakers. En dat het een populair feestje blijft, blijkt wel uit het feit dat het voor de 40e keer wordt georganiseerd. In deze dure tijden is er ook goed nieuws: de kaartjes kosten nog steeds slechts 10 euro! De verkoop start zaterdag 9 september stipt om 10 uur. Het feest op 28 oktober begint om 21:30 uur. De zaal gaat open om 21:00 uur. Aangezien de kaartjes meestal de deur uitvliegen, is het verstandig tijdig tickets aan te schaffen.

Regisseur Back to Vinyl - 28 oktober

Onbekend

Schrijvers Back to Vinyl - 28 oktober

Onbekend

Cast Back to Vinyl - 28 oktober

Onbekend

Filmagenda van Back to Vinyl - 28 oktober

Back to Vinyl - 28 oktober

Wil jij weten waar Back to Vinyl - 28 oktober op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Back to Vinyl - 28 oktober draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Back to Vinyl - 28 oktober informatie

Benieuwd waar Back to Vinyl - 28 oktober over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Back to Vinyl - 28 oktober. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Back to Vinyl - 28 oktober al heeft ontvangen.

Back to Vinyl - 28 oktober trailer

Benieuwd of Back to Vinyl - 28 oktober iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Back to Vinyl - 28 oktober jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Back to Vinyl - 28 oktober kunt kijken!