Bad Lands (1938)

Bad Lands

70 minuten Western, Actie, Drama 1938

Recensies Bad Lands

Sheriff Bill Cummings voert een burgerwacht aan die achter Apache Jack aanzit. Apache Jack heeft de vrouw van één van de leden van de burgerwacht vermoord en leidt de achtervolgers het territorium van de indianen in. De mannen vinden in het gebied een rijke zilverader en plots heeft een aantal van hen niet zo veel behoefte meer aan een verdere achtervolging, maar wil liever terug om een claim voor het gebied in te dienen. Cummings voorkomt dat in eerste instantie, maar de volgende morgen is Eaton spoorloos verdwenen en alle paarden ook. Dan worden de mannen in een hinderlaag gelokt waarbij Cluff het leven laat. De rest zit in de val en wordt belaagd door een onzichtbare vijand.

Regisseur Bad Lands

Lew Landers

Schrijvers Bad Lands

Clarence Upson Young

Cast Bad Lands

Douglas Walton
Robert Barrat
Robert Coote
Noah Beery Jr.
Guinn 'Big Boy' Williams
Andy Clyde

Bad Lands

Wil jij weten waar Bad Lands op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bad Lands draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bad Lands informatie

Benieuwd waar Bad Lands over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bad Lands. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bad Lands al heeft ontvangen.

Bad Lands trailer

Benieuwd of Bad Lands iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bad Lands jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bad Lands kunt kijken!