https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212804-ac64455f36565109633f715e13c34ecdad7e75b1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Baghdad Messi (2023)

16

Bekijk trailer

Baghdad Messi

16
84 minuten 03-08-2023

Recensies Baghdad Messi

Filmposter Baghdad Messi

De getalenteerde Hamoudi (11) leeft voor voetbal en zijn grootste droom is om op een dag net zo goed te zijn als zijn voetbalheld Messi. Wanneer Hamoudi betrokken raakt bij een gruwelijke zelfmoordaanslag wordt hij zwaargewond wakker in het ziekenhuis. Terwijl zijn ouders er alles aan doen om het gezin in veiligheid te brengen, vecht Hamoudi om zijn droom alsnog te kunnen bereiken. Baghdad Messi is de nieuwste film van gelauwerd Belgisch-Koerdisch regisseur Sahim Omar Kalifa (Zagros), gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen. De gelijknamige kortfilm won 60 internationale awards en werd in 2015 geselecteerd voor de Academy Awards.
Baghdad Messi Baghdad Messi Baghdad Messi Baghdad Messi Baghdad Messi
Filmposter Filmposter Baghdad Messi

Regisseur Baghdad Messi

Sahim Omar Kalifa

Schrijvers Baghdad Messi

Onbekend

Cast Baghdad Messi

Ali Raad Al-Zaydawi
Hayder Helo
Noor Al-Hoda
Atheer Adel
Zahraa Ghandour
Hussein Hassan Ali

Baghdad Messi

Wil jij weten waar Baghdad Messi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Baghdad Messi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Baghdad Messi informatie

Benieuwd waar Baghdad Messi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Baghdad Messi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Baghdad Messi al heeft ontvangen.

Baghdad Messi trailer

Benieuwd of Baghdad Messi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Baghdad Messi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Baghdad Messi kunt kijken!