Honey (2009)

Honey

103 minuten Drama 2009

Recensies Honey

Metacritic: 70,1
MovieMeter: 3,08
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Honey

De zesjarige Yusuf is net op school begonnen. Zijn vader Yakup is een imker. Yusuf gaat graag met zijn vader mee als hij aan het werk is. Op een dag verdwijnen de bijen plotseling, waardoor de familie-inkomsten onzeker worden en Yakup trekt de bergen in. Als reactie stopt Yusuf met praten en zijn moeder kan hem niet van gedachte veranderen. Maar wanneer Yakup wegblijft, beginnen moeder en zoon zich zorgen te maken.
Filmposter Filmposter Honey

Regisseur Honey

Semih Kaplanoglu

Schrijvers Honey

Semih Kaplanoglu

Orçun Köksal

Cast Honey

Erdal Besikçioglu
Tülin Özen
Alev Uçarer
Bora Altas
Ayse Altay

Alternatieve titels

Bal

Honey

Honey

Wil jij weten waar Honey op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Honey draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Honey informatie

Benieuwd waar Honey over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Honey. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Honey al heeft ontvangen.

Honey trailer

Benieuwd of Honey iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Honey jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Honey kunt kijken!