Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman (2020)

Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman

16-07-2020
Met de voorstelling ‘De Sneeuwman’ vliegt Balletschool Martha de Rijk uit Hillegom weer het theater in! Op een koude winterdag bouwt een kind een sneeuwman. In de nacht komt de sneeuwman tot leven en een onvergetelijk avontuur begint! Samen met het kind vliegt de sneeuwman de hele wereld over, in een vrije vlucht naar de verbeelding. Leerlingen van Balletschool Martha de Rijk nemen u in een prachtige dansvoorstelling mee op deze bijzondere reis, gebaseerd op het boek ‘The Snowman’ van Raymond Briggs, maar geheel op eigen wijze vertaald tot een prachtig verhaal. Een betoverende dansvoorstelling die het publiek ontroerd, laat smelten, aanzet tot nadenken en bovenal laat genieten van begin tot het eind!

Regisseur Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman

Onbekend

Schrijvers Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman

Onbekend

Cast Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman

Onbekend

Filmagenda van Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman draait helaas niet in de bioscoop

Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman

Wil jij weten waar Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman informatie

Benieuwd waar Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman al heeft ontvangen.

Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman trailer

Benieuwd of Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Balletschool Martha de Rijk - De Sneeuwman kunt kijken!