Ballon

Ballon

120 minuten Drama, Thriller 2018
Zomer 1979 in Thüringen. De families Strelzyk en Wetzel hebben een gewaagd plan. Ze willen met een zelfgemaakte luchtballon vluchten van de DDR naar het Westen. Zelfs wanneer de ballon gebouwd is, blijft de vader Günter Wetzel tegen de ontsnapping. Hij is bang dat de ballon te klein is. Met vier mensen begint de familie Strelzyk aan het levensbedreigende avontuur. Kort voor de grens begint de ballon echter plots te dalen als gevolg van technische problemen en begint een zenuwslopende race tegen de klok.

Geregisseerd door

Michael Herbig

Michael Bully Herbig

Schrijvers

Michael Herbig

Kit Hopkins

Thilo Röscheisen

Cast

David Kross
Karoline Schuch
Alicia von Rittberg
Friedrich Mücke

Alternatieve titels

Ballon

Balloon

Bioscoopagenda van Ballon

Ballon

Wil jij weten waar Ballon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ballon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ballon informatie

Benieuwd waar Ballon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ballon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ballon al heeft ontvangen.

Ballon trailer

Benieuwd of Ballon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ballon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ballon kunt kijken!