Bande de Filles

Bande de Filles

112 minuten Drama 2014
MovieMeter: 3,24
Het verhaal concentreert zich op de 16-jarige Marieme, die leeft in een door regels geregeerde omgeving. De censuur die uitgeoefend wordt door de wijk waarin ze woont, de regels van de jongens en haar slechte schoolprestaties. Maar wanneer ze in contact komt met een groep meisjes die de vrijheid heeft afgedwongen, verandert alles. Ze omarmt de code van de straat, het geweld en de vriendschap om alles uit haar jeugd te halen.

Geregisseerd door

Céline Sciamma

Schrijvers

Céline Sciamma

Cast

Assa Sylla
Karidja Touré
Lindsay Karamoh
Mariétou Touré

Alternatieve titels

Girlhood

Bande de Filles

Bioscoopagenda van Bande de Filles

Bande de Filles

Wil jij weten waar Bande de Filles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bande de Filles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bande de Filles informatie

Benieuwd waar Bande de Filles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bande de Filles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bande de Filles al heeft ontvangen.

Bande de Filles trailer

Benieuwd of Bande de Filles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bande de Filles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bande de Filles kunt kijken!