Bangla (2018)

Bangla

84 minuten Drama 2018

Recensies Bangla

MovieMeter: 3,06
Phaim is een jonge moslim met wortels in Bangladesh. Op zijn tweeëntwintigste woont hij met zijn gezin in Torpignattara, een multiculturele wijk in Rome. Hij werkt als steward in een museum en is de leider van een rockgroep. Tijdens een concert waar hij zou moeten spelen, ontmoet Phaim Azië, een meisje dat precies het tegenovergestelde is: ze leeft puur instinctief, zonder regels.

Regisseur Bangla

Phaim Bhuiyan

Schrijvers Bangla

Phaim Bhuiyan

Vanessa Picciarelli

Cast Bangla

Pietro Sermonti
Carlotta Antonelli
Nasima Akhter
Phaim Bhuiyan
Simone Liberati

Bangla

Wil jij weten waar Bangla op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bangla draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bangla informatie

Benieuwd waar Bangla over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bangla. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bangla al heeft ontvangen.

Bangla trailer

Benieuwd of Bangla iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bangla jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bangla kunt kijken!