Funeral Parade of Roses (1968)

Funeral Parade of Roses

105 minuten Drama 1968

Recensies Funeral Parade of Roses

MovieMeter: 3,95
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Funeral Parade of Roses

Eddie is een goed ogende jonge travestiet en werkt als "gastvrouw" in een populaire gay nachtclub. Hij is heimelijk verliefd op de eigenaar van de club, die al een verhouding heeft met Leda, een jaloerse en al wat oudere travestiet werkzaam in die zelfde nachtclub. Eddie heeft daarnaast last van vreemde flashbacks over zijn ouders. Zijn enige aanwijzing is een familiefoto waarbij het gezicht van zijn vader met een sigaret is weggebrand door zijn moeder. Aan de hand van de foto en zijn vage dromen probeert Eddie zijn verleden op te helderen.
Filmposter Filmposter Funeral Parade of Roses

Regisseur Funeral Parade of Roses

Toshio Matsumoto

Schrijvers Funeral Parade of Roses

Toshio Matsumoto

Cast Funeral Parade of Roses

Osamu Ogasawaro
Peter
Shinno Ikehata
Pîtâ
Osamu Ogasawara
Yoshimi Jô
Koichi Nakamura

Alternatieve titels

Bara no Soretsu

Funeral Parade of Roses

Filmagenda van Funeral Parade of Roses

Funeral Parade of Roses

Wil jij weten waar Funeral Parade of Roses op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Funeral Parade of Roses draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Funeral Parade of Roses informatie

Benieuwd waar Funeral Parade of Roses over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Funeral Parade of Roses. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Funeral Parade of Roses al heeft ontvangen.

Funeral Parade of Roses trailer

Benieuwd of Funeral Parade of Roses iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Funeral Parade of Roses jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Funeral Parade of Roses kunt kijken!