Barfly (1987)

16 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Barfly

16 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
100 minuten Komedie, Romantiek, Drama 1987

Recensies Barfly

MovieMeter: 3,54
Metacritic: 70,1
Rotten Tomatoes 75

Filmposter Barfly

Henry Chinaski is dichter en alcoholist, en spendeert zijn dagen in de kroeg. Op een dag ontmoet hij Wanda. Zij is ook alcoholist, en Henry wordt verliefd op haar. Even lijkt het erop dat Henry's gedichten succesvol worden, maar zijn beroemdheid is van korte duur. Het wordt de twee duidelijk dat ze eigenlijk maar één doel in hun leven hebben, en dat is drinken en de buitenwereld laten voor wat die is.
Filmposter Filmposter Barfly

Regisseur Barfly

Barbet Schroeder

Schrijvers Barfly

Charles Bukowski

Cast Barfly

Alice Krige
Faye Dunaway
Mickey Rourke
Jack Nance

Barfly

Wil jij weten waar Barfly op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Barfly draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Barfly informatie

Benieuwd waar Barfly over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Barfly. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Barfly al heeft ontvangen.

Barfly trailer

Benieuwd of Barfly iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Barfly jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Barfly kunt kijken!