Batalla en el cielo

Batalla en el cielo

98 minuten Drama, Crime 2005
Metacritic: 56,1
MovieMeter: 2,77
Rotten Tomatoes 49
Marcos, een man van eenvoudige komaf, wordt getergd door een groot drama dat hij over zichzelf heeft afgeroepen. Hij kidnapte samen met zijn vrouw een baby voor losgeld, maar het kind kwam te overlijden. Getekend door deze ellende zoekt Marcos zijn heil bij prostituee Ana, een rijkeluisdochter die de prostitutie ingegaan is om zich af te zetten tegen haar afkomst en haar behoeften te bevredigen. In zijn zoektocht naar vergiffenis biecht Marcos zijn schulden op aan Ana. Dat had hij beter niet kunnen doen.

Geregisseerd door

Carlos Reygadas

Schrijvers

Carlos Reygadas

Cast

Anapola Mushkadiz
David Bornstien
Marcos Hernández
Bertha Ruiz
David Bornstein

Alternatieve titels

Batalla en el cielo

Battle in Heaven

Bioscoopagenda van Batalla en el cielo

Batalla en el cielo

Wil jij weten waar Batalla en el cielo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Batalla en el cielo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Batalla en el cielo informatie

Benieuwd waar Batalla en el cielo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Batalla en el cielo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Batalla en el cielo al heeft ontvangen.

Batalla en el cielo trailer

Benieuwd of Batalla en el cielo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Batalla en el cielo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Batalla en el cielo kunt kijken!