https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/150971-76af2b66639333ed438ecd94c45d568f6887d336/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Batman: Hush (2018)

Bruce Wayne moet een ontvoerd kind redden. Tijdens de reddingsactie raakt hij gewond en breekt zijn schedel, door een ontmoeting met een mysterieuze slechterik.

Batman: Hush

81 minuten 2018

Recensies Batman: Hush

Rotten Tomatoes 88

Filmposter Batman: Hush

Bruce Wayne moet een ontvoerd kind redden. Tijdens de reddingsactie raakt hij gewond en breekt zijn schedel, door een ontmoeting met een mysterieuze slechterik.

Batman en Catwoman bevinden zich op een liefdadigheidsevenement. Ze hebben het gezellig, maar daar komt verandering in als Batman opgeroepen wordt. De slechterik Bane heeft een kind gekidnapt en eist losgeld. Batman en Catwoman nemen het tegen Bane op en proberen het kind te redden. Ondertussen worden ze door iets of iemand in de gaten gehouden.

Bekijk het aanbod van Batman: Hush

Batman: Hush
Filmposter Filmposter Batman: Hush

Regisseur Batman: Hush

Justin Copeland

Schrijvers Batman: Hush

Jeph Loeb

Jim Lee

Ernie Altbacker

Cast Batman: Hush

Jennifer Morrison
Jerry O'Connell
Jason O'Mara
Stuart Allan
Sachie Alessio

Batman: Hush

Wil jij weten waar Batman: Hush op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Batman: Hush draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Batman: Hush informatie

Benieuwd waar Batman: Hush over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Batman: Hush. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Batman: Hush al heeft ontvangen.

Batman: Hush trailer

Benieuwd of Batman: Hush iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Batman: Hush jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Batman: Hush kunt kijken!