Beanpole

Beanpole

130 minuten Drama 20-02-2020
Metacritic: 81,1
Leningrad, 1945. De Tweede Wereldoorlog laat grote sporen na in de stad. De gebouwen zijn verwoest, de inwoners zijn zowel fysiek als mentaal gebroken. Tussen de wrakstukken bevinden zich twee jonge vrouwen, Iya en Masha, die proberen hun leven weer op te bouwen. Iya werkt als verpleegster in een ziekenhuis voor oorlogsveteranen en zorgt ondertussen voor de zoon van haar vriendin. Als Masha definitief terugkeert van het front, moeten ze samen zowel oude als nieuwe trauma's het hoofd bieden.

Geregisseerd door

Kantemir Balagov

Schrijvers

Kantemir Balagov

Aleksandr Terekhov

Cast

Vasilisa Perelygina
Viktoria Miroshnichenko
Andrey Bykov
Igor Shirokov

Bioscoopagenda van Beanpole

Beanpole

Wil jij weten waar Beanpole op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beanpole draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beanpole informatie

Benieuwd waar Beanpole over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beanpole. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beanpole al heeft ontvangen.

Beanpole trailer

Benieuwd of Beanpole iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beanpole jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beanpole kunt kijken!