Beast

16 Geweld
158 minuten 11-08-2022

Recensies Beast

Filmposter Beast

Sometimes the rustle in the bushes actually is a monster. Idris Elba speelt de hoofdrol in een bloedstollende nieuwe thriller BEAST over een vader en zijn twee tienerdochters die opgejaagd worden door een bloeddorstige leeuw die duidelijk wil maken dat er maar één de baas is op de savanne. Elba speelt dr. Nate Daniels die sinds kort weduwnaar is. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles. Maar de reis die bedoeld was om hun verdriet te verwerken mondt uit in een angstaanjagende survivaltocht als er een leeuw achter ze aan komt die ontsnapt is aan een stel gewetenloze stropers en alle mensen nu als vijanden ziet.

Bekijk het aanbod van Beast

Filmposter Filmposter Beast

Regisseurs Beast

Baltasar Kormákur

Nelson Dilipkumar

Schrijvers Beast

Onbekend

Cast Beast

Idris Elba

Beast

Wil jij weten waar Beast op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beast draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beast informatie

Benieuwd waar Beast over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beast. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beast al heeft ontvangen.

Beast trailer

Benieuwd of Beast iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beast jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beast kunt kijken!