BeatleStory 60 Years (2023)

BeatleStory 60 Years

06-12-2023
Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon. BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met klassiekers als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude … en zoveel meer! De liedjes van The Beatles hoeven geen introductie meer, ze zijn deel geworden van ons collectief geheugen. De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als één van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld. Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd één van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek. Dat The Beatles nog steeds razend populair zijn en in menig fantasie voorkomt, wordt nog maar eens bewezen door de nieuwe film “Yesterday” (2019). De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four. “BeatleStory 60 Years” houdt het publiek een avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan! Ticketprijs: 25 euro Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Regisseur BeatleStory 60 Years

Onbekend

Schrijvers BeatleStory 60 Years

Onbekend

Cast BeatleStory 60 Years

Onbekend

BeatleStory 60 Years

Wil jij weten waar BeatleStory 60 Years op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar BeatleStory 60 Years draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

BeatleStory 60 Years informatie

Benieuwd waar BeatleStory 60 Years over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over BeatleStory 60 Years. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies BeatleStory 60 Years al heeft ontvangen.

BeatleStory 60 Years trailer

Benieuwd of BeatleStory 60 Years iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de BeatleStory 60 Years jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij BeatleStory 60 Years kunt kijken!