https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112327-6aa4dc46191e34c9968d2720227b3836087b5172/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Beats (2019)

12 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

Beats

12 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
96 minuten Drama 07-11-2019

Recensies Beats

MovieMeter: 3,64
Metacritic: 75,1
Rotten Tomatoes 97

Filmposter Beats

Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

1994, Verenigd Koninkrijk. Johnno en Spanner zijn hun leven lang al beste vrienden, maar op de drempel van volwassenheid lijken beide levens opeens een andere richting in te slaan. In hun laatste nacht samen stelen ze geld van Spanners broer en gaan ze op pad richting een illegale rave. Meegevoerd door de anarchie en de roes van het nachtleven, beleven ze een waanzinnige trip om nooit meer te vergeten. Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.
Beats Beats Beats Beats Beats
Filmposter Filmposter Beats

Regisseur Beats

Brian Welsh

Schrijvers Beats

Brian Welsh

Kieran Hurley

Cast Beats

Gemma McElhinney
Martin Donaghy
Brian Ferguson
Ryan Fletcher
Kimber Closson
Cristian Ortega
Lorn Macdonald

Beats

Wil jij weten waar Beats op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beats draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beats informatie

Benieuwd waar Beats over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beats. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beats al heeft ontvangen.

Beats trailer

Benieuwd of Beats iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beats jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beats kunt kijken!