Beats

Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

Beats

96 minuten Drama 2018
MovieMeter: 4,5
Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

1994. Johnno en Spanner zijn al sinds de kindertijd de beste vrienden. Nu, op de drempel van de volwassenheid, lijken ze een andere richting op te gaan. Deze zomer zal anders zijn voor hen en voor het land. De partyscene ontploft en de grootste tegenbeweging in de recente geschiedenis vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk. Samen gaan de jongens op avontuur naar een illegale rave: een reis naar een onderwereld van anarchie en vrijheid die eindigt met een botsing met de heersende rechtsorde.

Geregisseerd door

Brian Welsh

Schrijvers

Brian Welsh

Kieran Hurley

Cast

Amy Manson
Laura Fraser
Gemma McElhinney
Martin Donaghy
Brian Ferguson
Ryan Fletcher
Kimber Closson

Bioscoopagenda van Beats

Beats

Wil jij weten waar Beats op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beats draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beats informatie

Benieuwd waar Beats over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beats. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beats al heeft ontvangen.

Beats trailer

Benieuwd of Beats iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beats jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beats kunt kijken!